Nissan-Navara.net banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #1
Hi,
Installed driving lights on my 2018 D23 King cab.
Used a Stedi wiring harness.
Now neither the high beam or driving lights work. Low beam is fine.

Checked fuses and all seem OK.
Any suggestions for my next step to solve issue.
 

·
Registered
Joined
·
2,726 Posts
Did the driving lights ever work?
Are you powering them through a relay? You may have overloaded it.
 

·
Administrator
Joined
·
4,703 Posts
Have you wired the driving lights to come on with high beam?
If so i agreed with Freemansteve that you've overloaded something and blown the relay or fuse
I belive the np300 has voltage sensing in the bcm and if it detects too high or too low current draw ie. Blown bulb or short circuit/too many bulbs it cuts power
Youll have ti run it through a extra relay but first youll have to disconnected the additional cuircut to get the standered lights working again
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter #4
Driving lights never worked when installed.
I have disconnected the driving light wiring harness but the high beam still does not work.
 

·
Registered
Joined
·
2,726 Posts
Assuming you know the fuses are ok, check the bulbs. I read one case on here where, as as unlikely as it seemed, the bulbs had blown. Check relays too. Get your multimeter out!

LEDs generate electrical noise - some are pretty bad. This may have caused the bulbs to blow, or has taken out something else.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Hi,
Installed driving lights on my 2018 D23 King cab.
Used a Stedi wiring harness.
Now neither the high beam or driving lights work. Low beam is fine.

Checked fuses and all seem OK.
Any suggestions for my next step to solve issue.
Did you ever get this sorted? Have a mate with the same problem.
TIA
 
1 - 8 of 8 Posts
Top