Nissan-Navara.net banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #1
Error code U1025 turbocharger boost communication line
Hi guys.
I have a 2015 navara d40 Spain build Vsk model 2.5 turbo diesel 4x2
Car was running just fine. Engine light came on so I just did the usual tighten up the petrol cap and it went away the next day. Happend twice.
Now yesterday the engine light came on again but this time lost power.
It bogs down above 2000rpm
I checked hoses,
Cleaned MAF sensor and vacuum valve (I think it’s the boost solenoid) as on mine it’s not next to the alternator and airbox it was under the engin cover up top.
This error code pops up U1025 turbocharger boost communication line and just wondering if anyone has had this issue before?
Thanks in advance guys
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #3
Thx landmann. I took that off and gave it a good clean with no change but think I might just get a new one and see if that helps.
 

·
Administrator
Joined
·
11,675 Posts
The U codes tend to be comms rather than a dodgy sensor. I would expect a P code if the sensor had failed.

I can't see a reference to that code anywhere.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #5
Yeah that’s what I thought.
Going to have a another look at all hoses again maybe I missed something
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter #6
Also. I don’t have a boost solenoid next to the alternator and airbox. Dose that mean I don’t have one or is the vacuum control valve the same thing
63664
 
1 - 9 of 9 Posts
Top